Text & Musik:

Här hoppas vi kunna presentera texter och inspelningar från bandet. Dock har vi inget eget material i arkiven utan måste här förlita oss på att vi får material tillfört oss. Så är det så att Du som läser detta har gamla bilder, texter, info eller minnen från tiden så skulle vi bli överlyckliga om Du hörde av Dig. Klicka på KONTAKT i menyn till vänster för kontaktuppgifter.

Tack på förhand!


Januari 2009: Vi har nu två källor som har intressanta uppgifter. Anders Johansson (gitarrist i bandet & bor numer i Stockholm) tror sig ha en del bilder och information i sina gömmor. Han tror sig också ha en inspelning gjord i replokalen.
Så snart han kommer hem från vintervistelsen i Thailand (april) ska han försöka få tid att leta fram materialet..

Oooooerhört spännande!!

Januari 2009: En annan källa påstår att en medlem i bandet har planer på att spela in några av låtarna på nytt. Även detta (om det stämmer) är ju...

Oooooerhört spännande!!

Januari 2009: Ryktet talar sanning. Det pågår en nyinspelning av gamla Potenzlåtar. Dock har upphovsmannen ont om tid så han varnar för att det kan ta en stund innan det kommer något vettigt ur hemmastudion. Men hör & häpna - han har skickat ett litet stycke av låten "Älska lite grann".
Han vill dock att jag ska betona att detta är ett utkast och ingen slutmix. Allt är gjort i snabb hastighet och sångpålägget skedde kl. 06.40, precis innan han måste stressa till jobbet ;o)Januari 2009: Ytterligare ett klipp har vi fått in. Detta är "Stackars Dig". Även detta är en råinspelning. Så snart upphovsmannen får tid (och resterande delar av texter etc.) så är det tänkt att låtarna skall spelas in "på riktigt"..TILLBAKA